Catering wegetariański z dodatkiem ryb

Dieta Wegetariańska + RybyCatering wegetariański z dodatkiem ryb to wygodny sposób dla wszystkich, którzy wyeliminowali produkty mięsne ze swojego jadłospisu, jednak nie chcą rezygnować z jedzenia ryb i owoców morza. Ten wariant został dodatkowo zbilansowany nabiałem oraz białkami pochodzenia roślinnego. Stworzyliśmy ją w oparciu o dietę wegetariańską. Dodatkowo menu uzupełniliśmy o niezwykle zdrowe ryby słodkowodne i morskie, a także owoce morza.

 

Z jakich produktów składa się dieta wegetariańska z dodatkiem ryb?

Posiłki w tej wersji opierają się na rybach, białkach pochodzenia roślinnego, jajach, nabiale. Istotne składniki odżywcze zawarte są także w owocach, warzywach, nasionach, orzechach oraz pestkach. Odpowiednio zbilansowane zdrowe tłuszcze i produkty zbożowe zapewnią Ci uczucie sytości i energię przez cały dzień. Wszystko to otrzymasz w postaci trzech lub czterech różnorodnych posiłków oraz shota witaminowego. Ten rodzaj diety dostępny jest także w wersji bezglutenowej oraz bezlaktozowej. Wybierz wariant dostosowany do Twoich potrzeb:

  • 3 posiłki- 1200 kcal;
  • 4 posiłki – 1500, 1800, 2000, 2500 kcal.

Jeśli potrzebujesz większej ilości dań lub masz inne zapotrzebowanie energetyczne, to sprawdź ofertę cateringu dla sportowców lub skontaktuj się z nami.

 

Dla kogo przeznaczony jest catering wegetariański z rybami?

Catering wegetariański z rybami przeznaczony jest dla osób, które zrezygnowały ze spożywania mięsa i chcą się świadomie odżywiać, a także dla tych którzy szukają zmiany w jadłospisie. Ze względu na możliwość wybrania kaloryczności lub ilości posiłków, dieta sprawdzi się nie tylko przy zwiększonej aktywności, lecz także przy siedzącym trybie życia. Zadbaj o bogactwo składników odżywczych, różnorodność i energię przez cały dzień.

 

Przykładowe menu:

POSIŁEK 1: Roladki z łososiem wędzonym, jajkiem, rukolą, hummusem paprykowym i domowym chlebem pełnoziarnistym z ziarnami

POSIŁEK 2: Sernik jagodowo-porzeczkowy z migdałami i owocami

POSIŁEK 3: Kotlety ziemniaczano-pieczarkowe z farszem na bazie szpinaku ,fety, suszonych pomidorów z talarkami ziołowymi i surówką z selera

POSIŁEK 4: Aromatyczny krem z dyni z mleczkiem kokosowym z pełnoziarnistą bułeczką ziołową

 

Zamów